Mario Spel - Spela gratis online Mario-spel, Super Mario spel, Super Mario Bros spel

Hjälp

Kul att du hittat hit på mariospel.nu, vi har mer än 100 mario spel som du kan spela på vår sida. Du kan även kontakta oss på admin at mariospel.nu för tips eller förbättringar.

Ha så kul!!!

 

Är det helt gratis att spela mario spel på Mariospel.nu?
Ja.

Hur styr jag gubben i spelet?
Det är inte alltid självklart vilka tangenter som används i vissa spel. Oftast använder du piltangenterna, mellanslag eller musen. Tangenterna A, S och D används också ganska ofta. Ibland finns det instruktioner i spelet där du kan läsa vilka tangenter som används. När det inte finns några instruktioner får du helt enkelt prova dig fram.

Varför fungerar inte flash spelen?
För att spela flash spelen måste du ha Flash Player, och för vissa spel Shockwave Player installerat på din dator. Båda dessa program är gratis att ladda hem och använda. Om du har en långsam internetanslutning kan det ta en stund innan större spel startar. I sällsynta fall kan dina brandväggsinstallningar förhindra att spel fungerar.

Varför fungerar inte NES spelen?
För att spela NES spel måste du ha java installerat på din dator. Programet är gratis att ladda hem och använda. Om du har en långsam internetanslutning kan det ta en stund innan större spel startar.

Kan jag spela med min joystick eller joypad?
Nej, tyvärr kan spelen bara styras med tangentbordet eller musen.

NES-Spel?
Mariospel.nu låter dig spela klassiska NES-spel lagligt. Vi har endast NES-spel på sidan som vi äger original kassett, som antingen har köpts eller donerats av spelare. Många frågar oss och önskar fler NES-Spel men vi kan tyvärr inte lägga upp någon om vi inte har spelen i vår ägo.

På Mariospel.nu spelar du de bästa spelen helt gratis online.
Vi har många onlinespel och samtliga spel är copyright © sina respektive ägare.